Riihimäki Rock. Yhdeksättä kertaa.

Riksuun harvinaista herkkua!

Ainutlaatuista ohjelmaa Riihimäelle maailmalta ja Suomen huipulta.

Perjantaille 1.7. Messupuistoon on varmistunut vuoden 2014 parhaimmaksi tv-viihdeohjelmaksi palkitun SuomiLOVEN tiimoilta ainoastaan Riihimäki Rockia varten koottu RiihimäkiLOVE-yhtye solisteinaan Osmo Ikonen ja Johanna Iivanainen. Yhtye koostuu maamme kovimmista muusikoista ja sen ohjelmisto on koottu SuomiLOVESTA kuulluista biiseistä. Ja koska SuomiLOVEEN kuuluu yllätyksellisyys, festivaali ei paljasta kaikkia vierailijoita vielä tässä vaiheessa.

Toinen kiinnitys festivaaleille 1.7. on Suomessa näinä päivinä erittäin harvinainen vieras. Tämä kielineroksikin tituleerattu artisti tottelee nimeä SAARA. Saara tuli tunnetuksi youtube-videostaan jossa hän jäljittelee sitä, miltä eri kielet kuulostavat niitä osaamattoman korvaan. Saara tekee uraa videoblogaamisen ja näyttelemisen lisäksi myös laulajana ja saapuu Messupuistoon jenkkiläisen yhtyeensä kanssa. Saara myös loi uuden kielen uusimpaan Star Wars- elokuvaan.
Kolmas lisäys tuo Messupuistoon 2.7. huikean ja maagisen big band-kokoonpanon. Tehosekoittimesta tutun Matti Mikkolan bändi SAIMAA julkaisi viime vuonna huippuarvioita saaneen lainakappaleita sisältävän Matka mielen ytimeen- albumin. Yhtyeen kokoonpano vaihtelee ajankohdasta riippuen 9 muusikosta aina 20:neen. Saimaa on yksi aikamme hienoimpia bändejä.

Festivaalin promoottori Mikko Hansson ei malta odottaa heinäkuun ensimmäistä viikonloppua. ”Tällaisesta ohjelmistosta saa moni suurempikin festivaali vain uneksia. Nämä viimeiset kolme esiintyjää olivat kovan työn takana, suuret kiitokset Warnerille, Rähinälle ja Fullsteamille. Tämä on hieno näyttö suomalaisesta musiikin osaamisesta parhaimmillaan”.


Riihimäki Rockin muut esiintyjät: Kasmir, Cheek, Chisu, Antti Reini & Maapallon Maitolaiturit, Klamydia, J.Karjalainen, Uniikki, Jonne Aaron, Mikael Gabriel ja Kostume.

Riihimäki Rock, Tehtaankadun Messupuistossa 1. ja 2. heinäkuuta.

Liput myynnissä Tiketissä, Lippupisteessä sekä Riihimäen Suomalaisessa kirjakaupassa.